Zweminstituut Zoetermeer

Zweminstituut Zoetermeer verzorgt 6 dagen per week zwemlessen en doelgroep-activiteiten in zwembad de Veur en zwembad de Driesprong in Zoetermeer. De locaties liggen op slechts 2 kilometer bij elkaar vandaan en zijn zowel per fiets als met de auto eenvoudig te bereiken. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Zwemlessen in Zoetermeer

U dient uw kind via deze website in te schrijven op onze wachtlijst. De wachttijd om te kunnen starten met zwemlessen bedraagt op dit moment +/- 4 maanden. 

Op beide locaties wordt er gewerkt volgens de richtlijnen gesteld door de NRZ (Nationale Raad Zwemveiligheid). U kunt kiezen tussen kleine en grote lesgroepen. Alle zwemlessen duren 40 minuten per les.

Zwemlessen

Op beide locaties is er dagelijks een coördinator aanwezig waardoor direct en persoonlijk contact mogelijk is. We verzorgen zwemlessen in kleine en grote lesgroepen.

Doelgroep-activiteiten

Zweminstituut Zoetermeer verzorgt naast zwemlessen ook diverse zwemactiviteiten voor verschillende doelgroepen in onze zwembaden de Veur en de Driesprong.

Onze belangrijke speerpunten

Veiligheid, kwaliteit en plezier zijn belangrijke speerpunten die ons tot een succes maken.

Veiligheid

Kwaliteit

Plezier

Inschrijven voor zwemles in Zoetermeer

De wachttijd varieert sterk per lesdag en lestijd. Hoe flexibeler u zelf bent, hoe sneller u kunt starten. De actuele wachttijd om te starten met zwemlessen bij Zweminstituut Zoetermeer bedraagt +/- 4 maanden. Om de inschrijving definitief te maken dient bij het inschrijven het inschrijfgeld direct te worden voldaan. 

Verdere correspondentie zal per e-mail plaatsvinden. Controleert u daarom goed of uw e-mailadres op correcte wijze bij ons bekend is.

Zodra er een zwemplek vrijkomt plaatsen wij direct het kind dat aan de beurt is. Dit kan zowel in zwembad de Veur als in zwembad de Driesprong zijn. Zorgt u er daarom voor dat u bij de inschrijving duidelijk aangeeft op welke dag(en) uw kind zwemles kan volgen. Indien er tussentijds iets wijzigt in uw omstandigheden, veranderd u uw voorkeursdag(en) eenvoudig op de persoonlijke zwemscorepagina van uw kind.