Survivallessen
In zwembad de Veur in Zoetermeer verzorgen wij elke woensdagmiddag survivallessen voor kinderen die, na het behalen van het C-diploma, verder willen met het aanleren van verschillende overlevingstechnieken in het water.

Het behalen van de survivalcertificaten volgens de richtlijnen van de Nationale Raad Zwemveiligheid (NRZ) zijn een absolute toevoeging voor de zwemveiligheid van uw kind. 

Bij survivalzwemmen draait het niet om het zwemmen van banen. Het doel is het aanleren van overlevingstechnieken. De kinderen zwemmen o.a. met regenkleding en kaplaarzen. Ze leren zichzelf en anderen te redden. We maken gebruik van hulpmiddelen zoals werpzakken en een reddingsklos. Ook leren ze improviseren door met bijvoorbeeld hun regenbroek iemand uit het water te trekken. 

Er kunnen 3 survivalcertificaten behaald worden. De eisen van elk certificaat kent zijn eigen uitdagingen. Hierdoor blijven de kinderen gemotiveerd de uitdagingen aan te gaan. Survivallessen zijn zeer leerzaam en kent tevens een hoge fun factor!

Kosten
De kosten per 1 januari 2023 zijn als volgt;
Eenmalig inschrijfgeld      € 20,00 per kind
Zwemles                               € 17,50 per kind per les
Proefles                                € 17,50 per kind per les

Het lesgeld wordt voorafgaand aan elke nieuwe maand automatisch van uw rekening afgeschreven. 

Inschrijven op de wachtlijst
Er is op dit moment geen wachttijd om te kunnen starten met de survivallessen. Om de inschrijving definitief te maken dient bij het inschrijven het inschrijfgeld direct te worden voldaan. 

Verdere correspondentie zal per e-mail plaatsvinden. Controleert u daarom goed of uw e-mailadres op correcte wijze bij ons bekend is. 

Opzeggen
Bij tussentijds opzeggen hanteren wij 1 maand opzegtermijn. Na het behalen van het eerste certificaat stroomt uw kind automatisch door voor de volgende twee certificaten. Het survivaltraject eindigt automatisch na het behalen van het derde certificaat.

 

Stel je vraag

Wil je meer informatie ontvangen?
Laat het ons weten!